Over ons

Over Worldline

Worldline is de Europese marktleider in elektronische betalingen en transacties. We bouwen al bijna 45 jaar bruggen tussen handelaars en consumenten dankzij vernieuwde betaaloplossingen en diensten die inspelen op de behoefte van iedereen. Vandaag werken wij samen met meer dan 100.000 handelaars, groot en klein die op ons vertrouwen om hun klanten vlot en veilig te laten betalen. 

Waarschijnlijk ken je ons al…

Worldline ontwikkelt systemen en oplossingen die een naadloze ervaring bieden aan zowel onze klanten als de klanten van onze klanten. We stellen ons ten doel een geweldige ervaring voor eindgebruikers te bieden en je hebt ons in het dagelijks leven ongetwijfeld al aan het werk gezien, van het opnemen van geld tot het afrekenen in een restaurant. Als je ooit online tickets hebt gekocht, heb je hiervoor onze systemen gebruikt. Als je een online betalingssysteem hebt gebruikt om te winkelen, waren wij erbij. 

Dankzij onze industriële verwerkingscapaciteiten kunnen we miljarden elektronische transacties per jaar verwerken in onze streng beveiligde datacenters. 

Over mijnkaart

Mijn kaart informeert je over de voordelen van Visa en Mastercard krediet- en prepaid-kaarten. Daarnaast zorgt Mijn kaart ervoor dat je ook op de hoogte blijft van de taalrijke voordelen die we je bieden: voor je aankopen in de winkels, op het internet en zelfs bij je reizen naar het buitenland!
Welke kaart moet ik kiezen? Hoe kun je het gebruik ervan optimaliseren in het buitenland? Wat zijn de garanties voor een veilig gebruik van de kaart? Hoe kunnen we u helpen?

Al deze vragen worden beantwoord op onze website.