nl fr
Betwistingen via elektronisch formulier


Van welk kaarttype wenst u een transactie te betwisten ?

Maak uw keuze door op het logo te klikken.

Debetkaarten

 

Kredietkaarten

Tankkaarten

 

OPGELET!

Indien uw betwisting volgende handelaars betreft:

PAYPAL, APPLE I-TUNES, SKYPE, GOOGLE, SONY ENT. NETWORK, FACEBOOK of AMAZON dan vragen wij u om rechtstreeks contact te nemen met hun klantendienst.

PAYPAL:
telefonisch op 0800 50 855
of via https://www.paypal.com/be/webapps/mpp/paypal-safety-and-security?locale.x=nl_BE

APPLE I-TUNES:
voor NL: telefonisch op 0800 998 46
of via https://getsupport.apple.com/ en http://www.apple.com/benl/contact/

en FR: via téléphone au 0800 939 32
ou via https://getsupport.apple.com/ ou http://www.apple.com/befr/contact/

SKYPE:
NL via https://support.skype.com/nl/faq/FA10384/waarom-is-mijn-creditcard-betaalkaart-belast-door-skype-als-ik-geen-aankoop-heb-gedaan-bij-skype
en FR  https://support.skype.com/fr/faq/FA10384/pourquoi-ma-carte-bancaire-a-t-elle-ete-debitee-par-skype-alors-que-je-n-ai-effectue-aucun-achat-skype

FACEBOOK:
via https://www.facebook.com/receipt/?v=1

SONY ENT. NETWORK & PLAYSTATION:
telefonisch op +32 2 588 42 40
of via mail naar SonyEntertainment.UK@eu.sony.com

GOOGLE:
via http://www.google.be/support

AMAZON:
Om het abonnement « AMAZON Prime » (aangerekend bedrag 49€) te annuleren, ga naar volgende link https://www.amazon.fr/gp/primecentral?ie=UTF8&ref_=hp_ss_v3_mp_t4& of https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201118010 en klik op « Annuler votre inscription à Amazon Prime » of «End Membership». Een paar dagen later ontvangt u de terugbetaling van de aangerekende 49€.

In het geval deze handelaars u geen oplossing kunnen bieden, neemt u contact op met Worldline. Wij vragen u dan wel ons zowel een bewijs van contact met de betrokken handelaar te bezorgen (bijv. dossiernummer), als een kopie van de klachtneerlegging bij uw lokale politie. Teneinde een optimale afhandeling van uw verzoek te garanderen raden wij u aan om uw aanvraag tot betwisting zo snel mogelijk in te dienen en dit conform de algemene voorwaarden van de uitgever van uw kaart. Deze zijn beschikbaar bij uw bank.