nl fr
Voordelen

Betalen met jouw kredietkaart is niet alleen erg gemakkelijk: je wordt er ook voor beloond! Dankzij het vernieuwde Spaar&Pluk geniet je tal van exclusieve kortingen en promoties en verzamel je digitale cheques van 5 euro.


Spaar&Pluk. Betaal met jouw kredietkaart en spaar punten.

Om beter tegemoet te komen aan de wensen van de kaarthouders, is Spaar&Pluk volledig digitaal geworden. Zo zal je gemakkelijker op de hoogte kunnen blijven van promoties en deze ook gemakkelijker kunnen activeren en gebruiken. Het principe blijft echter hetzelfde: betaal met jouw kredietkaart en spaar punten of geniet van talloze exclusieve promoties.

Een nieuw paar schoenen, een uitstap met de kinderen naar een pretpark, een droomvakantie? Je betaalt minder dankzij het vernieuwde Spaar&Pluk-programma. Voor elke verrichting (betaling of geldafhaling) van minimum 25 euro met Visa of MasterCard over de hele wereld, krijg je automatisch een spaarpunt. Heb je 5 spaarpunten verzameld? Dan kan je deze omruilen voor een digitale korting van 5 euro. Na het activeren van de aanbieding kan je jouw korting bij de handelaar verkrijgen via cashback op jouw volgende uitgavenstaat of geniet meteen van jouw korting via een code aan de kassa bij de handelaar.

Ook kan je via Spaar&Pluk genieten van tal van exclusieve en gepersonaliseerde voordelen bij onze Spaar&Pluk partners. Mooi meegenomen, niet?

Spaar&Pluk niets dan voordelen!

  • Heel wat van je favoriete handelaren aanvaarden ondertussen jouw digitale spaarpunten. Ontdek op spaarenpluk.be alle winkels waar je goedkoper shopt dankzij Spaar&Pluk en jouw kredietkaart.
  • Ontvang exclusieve aanbiedingen en promoties op maat. We sturen je immers een tweewekelijkse nieuwbrief waarin alle (tijdelijke) promoties en kortingen worden uitgelicht.

Wens je meer informatie of wil jij ook kunnen genieten van alle voordelen van Spaar&Pluk? Surf snel naar spaarenpluk.be en schrijf je in!

Heb je een vraag of wens je hulp bij het nieuwe platform? Bel ons gerust op het nummer 0800 23 424 of stuur ons een privébericht op Facebook zodat we je met plezier kunnen verder helpen!