nl fr

Mijn kaart alles over uw betaalkaart

Opgelet voor smishing!

Card Stop stuurt nooit een verzoek om informatie of om uw kaart te blokkeren via SMS. Als u een bericht van Card Stop op uw mobiele telefoon ontvangt waarin u wordt gevraagd uw kaart te blokkeren, gaat het over een frauduleuze poging tot smishing.

lees meer

Mijnkaart.be alles over uw betaalkaart

Veiligheid

Gebruik uw kaart in alle veiligheid.


  > Tips

  > Verlies of diefstal

  > Misbruik

  > Preventieve blokkering

Kies uw kaart

Welke betaalkaarten zijn er?


Wat is het verschil tussen een Maestrokaart en een kredietkaart?

Overzicht van betaalkaarten.

Opgelet voor advertenties met zeer hoge kortingen op sociale media

Worldline stelt momenteel een stijging vast van het aantal fraudepogingen met kredietkaarten na online aankopen via fraudeleuze webshops. We raden consumenten specifiek aan om extra waakzaam te zijn voor advertenties met zeer hoge kortingen op sociale media zoals Facebook en Instagram. Via de advertenties komen consumenten terecht op onbekende webshops met een extensie .be of .nl, waarachter valse buitenlandse websites verborgen zitten.   

Worldline raadt consumenten aan om op elk moment alert te blijven bij het online shoppen en zich niet te laten misleiden door onrealistische kortingen. Dat kan bijvoorbeeld door via een zoekmotor onderzoek te doen over de webwinkel waar u wil kopen en na te kijken of de website alle informatie geeft over het terugsturen van goederen, de betaalwijze... Meer tips vindt u hier.

Ticket fraude 

Meer info op http://www.ilovemyticket.com/nl/

Veilig aankopen op Internet, kijk naar onze aanbevelingen op deze link.

 

Opgelet!

Uw bank, VISA, MasterCard of Worldline vragen nooit vertrouwelijke gegevens op via e-mail. Reageer hier dan ook niet op. En meldt dergelijke mails aan de federale politie.

 


 

Bent u een handelaar? ontdek het Atos Worldline aanbod