nl fr

Mijn kaart alles over uw betaalkaart

Interventie op het betaalnetwerk van Worldline tijdens de nacht van zondag 1 op maandag 2 september

Brussel, 30 augustus 2019 - Het netwerk van Worldline zal tijdelijk verstoord zijn op maandagochtend 2 september 2019 van 0.30 u. tot 3.30 u. Op dat moment zal een upgrade van het elektronische betaalsysteem worden uitgevoerd...

Worldline wijst er de Belgische kaarthouders op dat het tijdens deze periode niet mogelijk zal zijn om elektronische betalingen uit te voeren met Bancontact, Maestro en kredietkaarten (Mastercard, VISA) in fysieke winkels, webshops en tankstations. Bovendien zal geldafhaling aan geldautomaten ook niet mogelijk zijn.

Dit onderhoud, dat op regelmatige basis door Worldline wordt gepland, heeft tot doel de continuïteit van de dienstverlening te verzekeren, een optimale werking te garanderen en het serviceniveau permanent te verbeteren.

 

Mijnkaart.be alles over uw betaalkaart

Veiligheid

Gebruik uw kaart in alle veiligheid.


  > Tips

  > Verlies of diefstal

  > Misbruik

  > Preventieve blokkering

Kies uw kaart

Welke betaalkaarten zijn er?


Wat is het verschil tussen een Maestrokaart en een kredietkaart?

Overzicht van betaalkaarten.

Opgelet voor advertenties met zeer hoge kortingen op sociale media

Worldline stelt momenteel een stijging vast van het aantal fraudepogingen met kredietkaarten na online aankopen via fraudeleuze webshops. We raden consumenten specifiek aan om extra waakzaam te zijn voor advertenties met zeer hoge kortingen op sociale media zoals Facebook en Instagram. Via de advertenties komen consumenten terecht op onbekende webshops met een extensie .be of .nl, waarachter valse buitenlandse websites verborgen zitten.   

Worldline raadt consumenten aan om op elk moment alert te blijven bij het online shoppen en zich niet te laten misleiden door onrealistische kortingen. Dat kan bijvoorbeeld door via een zoekmotor onderzoek te doen over de webwinkel waar u wil kopen en na te kijken of de website alle informatie geeft over het terugsturen van goederen, de betaalwijze... Meer tips vindt u hier.

Ticket fraude 

Meer info op http://www.ilovemyticket.com/nl/

Veilig aankopen op Internet, kijk naar onze aanbevelingen op deze link.

 

Opgelet!

Uw bank, VISA, MasterCard of Worldline vragen nooit vertrouwelijke gegevens op via e-mail. Reageer hier dan ook niet op. En meldt dergelijke mails aan de federale politie.

 


 

Bent u een handelaar? ontdek het Atos Worldline aanbod